Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Кога да започнем лечение с базални импланти?

Тези, които изпитват срам от частичната или пълна липса на зъби, трябва да потърсят лечение с базални импланти, защото това е сравнително нов метод за зъбно възстановяване до 5 дни. В настоящата статия ще Ви разкажем за базалните зъбни импланти и техните възможности, а Вие ще прецените дали си заслужава да ги използвате, или ще търсите някаква алтернатива.

Базалните импланти са проектирани по великолепен начин, който позволява незабавното им натоварване. С помощта на този вид импланти можете да получите зъбни мостове или фиксирани зъби за по-малко от пет посещения в специализирания кабинет. Поставянето на имплантите е по-малко травматично от това при конвенционалните импланти.

Имайте предвид, че базалните зъбни импланти се интегрират в твърдата зъбна кост и може да бъдат поставени веднага, след като бъдат извадени болните зъби. Имплантът се закотвя в кортикалиса, което Ви дава възможност да започнете да го натоварвате непосредствено след процедурата. Това е един от големите приноси на базалната имплантология в наши дни.

В случай, че страдате от пародонтоза, която Ви лишава от зъби в устата, то решението отново се казва базални импланти. С тяхното поставяне, пародонталното заболяване изчезва и можете да се радвате не само на новата си фасада, а и на зъби, с които ще се храните далеч по-спокойно без попаднала храна под подвижните протези или друг вид проблеми.

Иновативните импланти се ползват при пациенти с умерена до тежка атрофия. Базалните зъбни импланти са средство за моментално възстановяване на дъвкателната способност, което е и основното им предназначение. Добрата новина тук е, че всичко идва на по-ниска цена, отколкото при традиционните импланти изискващи десетки посещения при стоматолога.

Съкратеният период на лечение за базални импланти е причината те да са по-евтини от останалите. Само си помислете колко хубаво ще е да възвърнете самочувствието си, и да се усмихвате отново. Но сега ви оставяме да прецените дали ще заложите на базалната имплантология и нейните страхотни възможности, за които писахме в днешната статия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *