Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Базални зъбни импланти в съвременната стоматология

Един от препоръчителните методи за възстановяване на зъбите ви, е поставянето на импланти. Съвременната стоматология предложи на пациентите базални зъбни импланти, с чиято помощ могат да бъдат постигнати високи резултати. Именно за базалната имплантология ще стане въпрос в тази статия, която е насочена към хората с частична или пълна липса на зъби в устата.

Базалните зъбни импланти не изискват костозаместване. Те не са свързани и гарантират, както спокойното ви хранене, така и красивата усмивка, към която се стремите. Процедурата по поставянето им не отнема много време, заради дизайна на имплантите и тяхното приспособяване към организма. Това само част от плюсовете на този вид имплантология.

Стоматологът, който ще извърши операцията по поставяне на имплантите, ще ви даде пълна информация за тях. Това, което ние можем да ви съобщим е, че се закрепят в най-твърдата кост на зъби на поне две места, за да се осигури висока устойчивост при натоварване. С базалните импланти вие ще се храните, без страх, че храната ще попадне под подвижните протези.

И, понеже знаем, че повечето пациенти се притесняват за болката, то ще кажем, че процедурата по поставяне на имплантите е безболезнена. Освен това при нея няма нужда да се изчаква заздравяването на раните, след като са извадени болните зъби. По този начин нещата се случват бързо, надеждно и най-вече качествено, което е от ключово значение.

Лечението с базални импланти е по-евтино, заради времето, в което се провежда. И, докато при конвенционалните импланти се налагат чести посещения на стоматологичния кабинет, то тук процедурата трае между 3 и 5 дни. В края получавате така желаната фасада и начин да се храните спокойно. Крайната цена е индивидуална за всеки пациент спрямо положението му.

В обобщение

Не се колебайте да се възползвате от съвременната стоматология с базални зъбни импланти, тъй като те ще ви помогнат да възвърнете самочувствието си и да се радвате на живота. Вече много български граждани опитаха от силата на базалната имплантология и разбраха, че тя е прекия път към по-здрави и красиви зъби. Не вярвайте на слуховете против този вид импланти, тъй като те се пускат с цел печалба, а това е неразумна практика от страна на ”специалистите”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *