Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

На каква цена се продават интериорните врати?

Обикновено, когато говорим за обзавеждане на дома с интериорни врати се сещаме, че те не са от най-евтините на пазара. Разбира се, това е напълно нормално, тъй като за качествената им изработка се използват скъпи материали и се извършва много ръчен труд. Не бива обаче да гледаме само цената, а функционалността и визията на вътрешните врати за вашия дом.

Предлагаме ви да видите актуалните цени на интериорни врати в сайта на Борман България. По този начин ще се ориентирате кое и колко струва, за да си направите сметката. Имайте предвид, че споменатата фирма внася врати от най-добрия полски производител Classen, а всички продукти идват със сертификат за качество и документи за доказан произход.

Как варират цените на вътрешните врати?

Обикновено цената на една добре издържана интериорна врата е от порядъка на 230 до 450 лева. Този тип продукт предоставя топло и шумоизолационни свойства, страхотен дизайн и здрави материали. Потребителите могат да изберат варианти от ПДЧ, МДФ, естествен фурнир, стъкло и пластмаса. В зависимост от нуждите ви има най-разнообразни и полезни стоки.

Вратите, чиято цена е от 90 до 150 лева не приспадат към висококачествените продукти на пазара. Обикновено тези врати се нараняват лесно и дават дефекти, след като премине определен срок от време. Клиентите могат да изпитат проблеми от сорта на скърцане, затруднено отваряне или затваряне и други подобни. Стойте на страна от тези артикули.

Много важно е как гледате на инвестицията във вътрешните врати. За някои това е поредния лукс, който искат да имат в апартамента или къщата си, но за други е много важна част от цялостния интериор на жилището. Имайте предвид, че веднъж направили вложение на пари в интериорни врати, то ще бъде дълготрайно, което изисква определена якост на продуктите.

В заключение

Погледнато реално интериорните врати не са толкова скъпи, че да не може да си ги позволите. Особено за притежателите на по-малки жилище винаги могат да инвестират в този тип врати. Не забравяйте, че на пазара се намират някои много интересни промоции и оферти, които ви позволяват да се сдобиете с чисто нови вътрешни врати, но на много по-ниски ценова оферта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *