Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Как да се направи ремонт на покриви

Нашата фирма, която вече е на българския пазар от почти две десетилетия, се занимава с ремонт на покриви. Нашите служители са млади и енергични българи, професионалисти и перфекционисти, с голям опит в работата по ремонт на покриви. И както е казано в една българска народна поговорка, която ние сме видоизменили леко за нашия девиз – „По външния вид ще ни посрещнете, а по работата ще ни изпратите“.

По такъв начин и ние работим с приятни униформи, използваме само качествени материали, а майсторите работят с голяма съвест и отговорност. Но да преминем към нашата дейност по ремонт на покриви. Всеизвестен е фактът, че за да съществува една сграда, то тя трябва да има стабилен покрив, в противен случай е в състояние да се разпадне много бързо, вследствие на проливни дъждове, снегове и градушки.

Покривът е наложително да бъде винаги в отлично състояние, за да няма неприятни последствия като прогизване, гниене на греди и други такива неприятни последствия, а накрая и рушене на сградата. Когато някой иска да обнови и ремонтира къщата си, винаги започва с дейността по покрива. Тази дейност е специфична и цената й варира според състоянието на наклона на покрива, но и според покритието, което ще се използва за него, а също така и според това дали ще се слага специална хидроизолация.

Най-доброто време за ремонт на покриви е през лятото, когато няма опасност от валежи, както например е през пролетта, есента и зимата. Как да разберем кога се налага извършването на такъв ремонт? Когато има наличие на течове, а след оглед се установи и наличието на изгнили греди и дъски. Тогава служителите на нашата фирма могат да дойдат на оглед и да ви изготвят оферта, в която ще опишат какви дейности трябва да се предприемат и какви материали трябва да се използват за неговото ремонтиране, а също така и каква ще е сумата, която следва да се заплати за ремонт на покриви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *