Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Каква дограма да избера за апартамента ми?

Изборът на дограма не е най-лесната задача, тъй като на пазара се предлагат дървени, алуминиеви и пластмасови варианти. Често клиентите се объркват от голямото разнообразие и не знаят на какво да се спрат. Разбира се, трябва да се опознаят положителните и отрицателните страни на всички тези възможности, за да се вземе крайно решение.

За избора на дограма има голямо значение къде се намира апартамента ви. Ако той е на по-слънчево място, не е нужно да се изхвърляте за многокамерни профили, но ако живеете в студен район, то със сигурност трябва да купите 4,5 или 6 камерна дограма, която да ви пази от климатичните особености. И тук отново стигаме до това как да бъде вида на дограмата.

ПВЦ дограмата е най-евтиния вариант, но това не означава, че качеството е ниско. Пластмасовите профили са издръжливи на температурните капризи, а също така ще съдействат за енергийната ефективност в дома ви с правилните външни врати от Борман България, които могат да ви спестят много пари предпазвайки ви от излаза на топлинна енергия от жилището.

Алуминиевата дограма също е възможен вариант за апартаментите. Тук обаче е нужно да търсите вариант с прекъснат термомост, който ви пази от конденз. Алуминиевите профили се предлагат в различни разцветки и са много подходящи за интериора на жилището. Те са устойчиви на земетресения, горене и температурни промени, така че имайте ги предвид.

На последно място слагаме дървената дограма, защото тя е най-скъпа и трудна за поддръжка. От гледна точка на дизайна дървените прозорци са страхотно решение, понеже предоставят изящна визия, която да грабне вниманието ви. Имайте предвид обаче, че трябва да я боядисвате, лакирате и да правите периодични ремонти, което ще ви отнеме много време.

Сега вече се запознахте с трите възможности за избор на дограма. Вземете решение като се съобразите с цената, качеството и селекцията на фирма. На пазара ще получите достатъчно идеи за обзавеждане, така че не се притеснявайте за подробностите. Ние се опитахме да ви дадем някои ценни съвети, които ще ви помогнат да закупите правилната стока.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *