Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Тайните в модата за истински лейди

Минали сте 30-те или вече карате 35, а може би сте на великолепните 40 години. Ако все още обаче духът ви се връща в детството, посвоему имате детинско поведение ще сте забавна и в това няма нищо лошо. Ако обаче се носите с дрехи като тийнейджърка, правите грешка. Ето и някои от тайните в модата за истински лейди:

Палта – в избора им не бива да ограничавате движенията. Тогава изберете модел и стил, който визуално прикрива недостатъците на фигурата.

Високи ботуши – ако не искате да изглеждате като Джулия Робъртс в “Хубава жена”, преди да се срещнете с красивия принц, купете ботуши до коляното само при ниска подметка. Високите ботуши с плоска подметка създават същите пропорции като тези с токчета, но са много по-удобни!

Дънки

Моделите свободна кройка отиват на повече жени. Ако изберете дънки за всеки ден, нека крият недостатъците ви.

Изберете неутрален цвят, който ще върви добре с повечето неща в гардероба: черно, бежово, маслинено, теракот и т.н.

Коженото кожено яке – коженото дамско Клаудия бордо яке е най-универсалното, което можете да си представите. С него ще изглеждате динамична и модерна, за разлика от повечето кожени якета на мода. Може да облечете мантията от джинси, с делови костюм или дори със семпла рокля.

Добрата огромна чанта

Универсалният вариант е кожена чанта. В нея може да добавите покупки, важни документи, лаптоп и много полезни неща. Торбата на стилната жена трябва задължително да е висококачествена, здрава и за предпочитане от кожа.

Елегантни обувки с висок ток

Финансовите инвестиции ще направят повече от кожените (велурени) черни или плътни модели. Те се комбинират с повечето дрехи, не излизат от модата и са подходящи за всяка ситуация: на сватбата, на работа, в ресторант, в театър.

Женският гардероб на възраст над 35 години, трябва да включва още:

Една малка чанта, която да превърне работно облекло във вечерна рокля: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/дамска-рокля-на-цветя-с-долна-поли-от-тю. Изберете стил според вашия вкус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *