Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Защо избрах ПВЦ дограма за дома си

В началото изборът на дограма бе много труден за мен. Всеки ден гледах оферти в интернет, но така и не се решавах да се спра на конкретен продукт. Живея на север, което предразполага към по-студено време. Ето за това ми трябваше надеждна дограма, която да ме пази от ниските температури и топлинните загуби. Най-накрая реших, ще бъде пластмасова дограма.

Първото, което научих за ПВЦ прозорците е, че трябва да бъдат с повече профили, за да се справя с влошените климатични условия в родния ми град. Така и направих, тъй като зимата при мен е доста люта. Купих 6 камерна дограма на немския производител Aluplast и получих дългосрочна гаранция от 15 години. По този начин инвестирах пари в дълготрайността.

Има и други причини, поради които избрах ПВЦ дограма. Фирмата, от която я закупих ме увери, че тя притежава отлични топло и звукоизолационни качества. Последните са много важни за мен, тъй като живея в централната градска част, където съм подложен на постоянен шум от превозните средства. Новите прозорци обаче наистина изолираха вредния за мен шум.

Не на последно място искам да спомена и лесната поддръжка на пластмасовите профили. За разлика от дървените например, те не изискват боядисване и лакиране. Достатъчно е да смазвам обкова и да почиствам прозорците. Всичкото това удобство помогна за моето решение. Разбира се, цената изигра крайната роля при селекцията ми на прозорци за дома.

Внимателно анализирах продуктите на ALUPLAST и стигнах до извода, че те са много надеждни. Компанията е в брашна за производство на дограми от много години насам и по-често съм забелязвал положителни, отколкото отрицателни отзиви. Парите, които инвестирах са нищо в сравнение с удобството, което получих. Сега съм доволен от инвестицията си в нова дограма.

Имайте предвид, че монтажа на нови прозорци ще ви спести много пари от разход на електричество. ПВЦ дограмата задържа топлината в дома ви го прави енергийно ефективен. Това са все основателни причини, да съберем пари и да сменим старата дървения, която пропуска студения въздух, позволява появата на конденз и създава много други проблеми.

Реших да напиша тази статия в интернет, защото много хора се чудят кой е най-разумния избор на дограма. Аз взех нещата в свои ръце и не днес благотворя деня, в който повиках фирма да смени прозорците вкъщи. Ако искате можете да ме повторите и със сигурност няма да сгрешите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *