Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

8 полезни напътствия при избор на PVC дограма

Изборът на PVC дограма може да бъде много труден, особено ако не сте подготвени за него. Понякога представителите на домакинствата просто искат прозорци, с които да придадат по-стилна визия на дома си и в същото време да спестят някой лев от разхода на електрическа енергия. Това обаче са само малка част от важните неща при селекцията на дограмата. Това ни провокира да дадем осем полезни съвета, с чиято помощ да изберете вашите ПВЦ профили.

  1. С избирането на нова ПВЦ дограма можете да подобрите енергийната ефективност в дома си. За целта е нужно да закупите качествен продукт от доказана фирма в бранша. Последната ще намерите и със съдействието на интернет, където са публикувани подробни статии по темата остъкляване на дома, подбор на врати и така нататък.

 

  1. Заради старата дограма може да загубите до 37% от топлинната енергия в жилището си. Ето защо, е препоръчително да помислите за инвестиция в ПВЦ дограма, която да донесе повече икономичност в собствеността ви. Парите, които ще дадете за пластмасовата дограма ще се възвърнат с времето чрез сметките за ток и парно.

 

  1. Важността на профилите е много голяма, но също така е нужно да селектирате правилния стъклопакет, който ще се погрижи за топлоизолацията и шумоизолацията в обекта ви. Най-после няма да чувате гръмогласните съседи и ще спите спокойно, а топлината от дома ви няма да излиза през зле уплътнените прозорци и стъкла.

 

  1. Според местонахождението на дома ви избирате и брой на въздушните камери на дограмата. Колкото повече са те, толкова по-добра топлоизолация получавате. Може да се спрете на профили с 3, 4 или повече камери. В случай, че обекта се намира на по-топло место не е необходимо да закупувате дограма с повече от 3 въздушни камери.

 

  1. По-добре дайте малко повече пари, но поръчайте ПВЦ дограма от клас А, тъй като тя се слави с отлични показатели. Клас Б също е вариант, при който е възможно да изникнат някои проблеми с конденз, ниско ниво на звукоизолация и други подобни ситуации.

 

  1. В случай, че не ви харесва изчистения бял цвят на ПВЦ дограмата, то можете да намерите облицовки имитиращи дървесни видове (дъб, бук, бор, череша). С тях ще постигнете отличен интериорен ефект, който ще удовлетвори желанията ви.

 

  1. Насочете се към немските оригинални PVC профили на Aluplast, за да тържествувате. Компанията е известна със своите отлични профилни системи и се радва на голямо внимание от страна на потребителите в цял свят. Другият вариант е да изберете дограма от известните компании: KMG, Profilink, Rehau и още подобни.

 

  1. Не гледайте само и единствено цената. Евтината дограма не е най-доброто решение за вас. Възползвайте се от високото качество на топ продуктите в Европа, ако искате да избегнете евентуални затруднения в бъдещ план. Това правило важи за всички потребители, които се стремят към възвръщаемост на инвестицията в бъдещ план.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *