Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Фолио за леки автомобили

Фолио за стъкло на кола

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним.

Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на всеки шофьор. Неговата цел е да ни предпазва от вредните слънчеви лъчи, също така намялява слънчевите отблясъци, които заслепяват на моменти шофьорите срещу нас. Фолиото за прозорци осигурява по-голям комфорт и на путуващите с вас. Така вие ги предпазвате и от жега, когато сте на дълъг път и напече колата ви. Фолиото помага и за това.

За да може обаче едно фолио да бъде полезно на собствениците си, то трябва да бъде монтирано от професионалисти, а не от пишман майстори които се имат за много знаещи и много можещи и в повечето случай оплескват нещата. Същото е и със стикерите за автомобили.

Фолио по стъклата на автомобилите се поставят в целия свят. Голяма част от шофьорите поставили фолио на прозорците си се връщат в сервизите, където е била извършена тази услуга и искат да им бъде направено и туниране на стъклата. Тунирането е вид затъмняване на прозорците и в различните сервизи се заплаща по различен начин. Цените му варират от 30 до 130лв на прозорец. Също така не е препоръчително да затъмнявате стъклото си до максимум защото това може да доведе до напукването на прозореца ви и да имате нужда от закупуването на нов прозорец и подмяна на стария. Напомняме ви, че прозорците не са толкова евтини авточасти, затова – имайте 1 на ум.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *