Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Групово пазаруване от ofertini.com

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, но едва истински мощните и полезни за клиента се задържат в интернет пространството. Един от много сайтовете агрегатори е Ofertini.com. Той се отличава именно с отличните си оферти с намаления, които са събрани от големите сайтове за групово пазаруване.

В последните седмици на миналата година в медиите отново влезе темата за измамите с груповото пазаруване. Тук държим да отбележим, че те се случват само в малките сайтове от този вид, които не Ви дават сигурна гаранция за платените ваучери и че търговците ще са лоялни към Вас. Как всъщност работи този принцип? Нека сега проследим това. В един сайт за колективно пазаруване, който е на 1-2 седмици се публикува обява за намалена стока или услуга. Закупуват се 500 ваучера. Какво означава това? Реално закупените бройки могат да са с до 50% по-малко. Причината за тази измама са ясни. Доказано е, че сигурността и увереността на един клиент става по-голяма с увеличаване на бройката продадени ваучери. Причините не винаги са с цел залъгване на клиента, а могат да се дължат на разлика в броя заявени ваучери и реално платените.

Друг бич на днешното общество е превръщането на колективното пазаруване в групова лудост. Няма как да не отбележим, че подобни сайтове са наистина полезни за много хора и особено за жените, които редовно пазаруват нещо за себе си или за своето семейство. Нашият съвет е да бъдете внимателни и да се доверявате само на големи сайтовете агрегатори, като Ofertini.com и разбира се да се радвате на сполучливите си покупки. Пазарувайте умно и ще усетите ползите от сайтовете за групово пазаруване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *