Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Регистрация на фирма, законови нормативи и последващи действия

Регистрация на фирма – как се прави, какво изисква закона от лицата искащи да регистрират фирма и след самата регистрация, какво е нужно да се направи? Доста въпроси, чийто отговор е жизненоважен за тези, желаещи да практикуват дадена дейност и да си открият фирма. Професионалния отговор на тези въпроси ще гарантира и напълно валидната регистрация на фирма, така че да не получавате отказ и да не се налага отново да се регистрирате. Къде можете да намерите адекватен отговор за всичко, което ви вълнува относно регистрацията на фирма? На страниците на smallbuisiness.bg, където Глобал Вижън работят бързо и адекватно във ваша полза! Нека разясним малко повече законовите норми около регистрацията на фирма и какво трябва да направите след нея?

Регистрация на фирма – какво трябва да знаем преди и след откриването на фирма?

Общо взето преди откриването на фирма е добре да знаете, че избора на дейност/дейности и име на фирмата е много важен. Той определя нужните допълнителни документи, които ще ви бъдат необходими, като разрешителни от Митниците, От Медицински институции, от Агенцията за храните и прочие. Името е важно да бъде универсално, уникално и разпознаваемо. Без да изпадате в подробности за дейност, за лице собственик и така нататък. След избора на дейност и име, Глобал Вижън регистрира в рамките на до три дни вашата фирма напълно адекватно, така че да започне веднага работа.

След като регистрацията е факт и имате удостоверения по въпроса е време да се запознаете с последващите задачи, които ви чакат. Сред тях са издаването на БУЛСТАТ за фирмата ви и печат. Добре е да помислите за присъствието си онлайн и оформянето на интернет репутация. Трябва да си откриете разплащателна сметка, ако нямате и сте ЕТ да речем, да оформите онлайн банкиране. Веднага е добре да помислите, за управител и наети лица, както и за тяхното месечно осигуряване. Освен това за счетоводната отчетност и месечните декларации към НАП. Ако ще се регистрирате по ЗДДС в бъдеще и още много неща. Да имаш фирма е просто, когато оставиш организационните дейности на широки специалисти, като тези тук – http://smallbusiness.bg/registracija-na-firmi-100-lv.html, понеже така можете да се съсредоточите повече над фирмената си дейност и развитие! Още трябва търговците да помислят и за касов апарат.

Затова доверете се на опита и професионализма. Още днес посетете smallbusiness.bg и заявете регистрация на фирма и последващите дейности свързани с управлението й!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *