Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Компютърна поддръжка или сервиз – какво да предпочета?

Мнозина се питат, дали е по-добре да платят за компютърна поддръжка, или да разчитат не сервизите, ако нещо се развали. Отговорът е прост и той е в полза на ит аутсорсинг компаниите, които предлагат денонощни ит услуги на справедливи цени. Ако изникне проблем с информационните технологии, екип от специалисти ще се намеси, за да го разреши. Цената за ремонта и/или услугата се уточнява предварително в абонамента за поддръжката.

Не всеки собственик на бизнес има свободно време да ходи по сервизите и да плаща скъпо за ремонти на хардуер, инсталиране на софтуер, почистване на вируси и прочие. Ето защо всичко това може да ви излезе по-малко от 20 лева на компютър, ако се възползвате от съвременните ит услуги. И, дори някоя част да е изгоряла, тя ще бъде подменена веднага от експертите, които разполагат с ит инфраструктура, която ще ви отдадат под наем и ще работи във ваша полза.

Не е нужно всеки път, когато се развали компютър да тичате по техници. При авария просто пуснете съобщение до центъра на техническата поддръжка, а последната ще се опита да разреши проблема дистанционно или ще дойде на адреса ви, за да извърши съответния ремонт. Няма нужда да купувате части, да търсите програми или да се справяте индивидуално.

Много държавни институции, банки, хотели, фирми за бързи кредити, болници и тем подобни учреждения разчитат на абонаментна компютърна поддръжка. Това не е никак случайно, защото им излиза по-евтино, а качеството е на европейско равнище. За нуждите на клиентите работи екип от специалисти, който се занимава с компютърните системи денонощно. Какво повече можете да искате? Според нас ит аутсорсинг компаниите са най-доброто решение.

До момента стана ясно, че ит поддръжката не е скъпа и е много функционална. Ще прибавим и факта, че благодарение на нея се предпазват данни на клиенти, пробив в системите и заразяване с вируси, така че получаваме повече сигурност от компетентни лица. По този начин даваме завършен вид на този тип услуги, от които можете да се възползвате по всяко време.

Е да се надяваме, че сме били полезни на фирмите работещи с компютри и им пожелаваме много успехи в работата им. Дано последните дойдат и благодарение на компютърната поддръжка, която е от съществено значение за вашия просперитет и продуктивност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *