Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Какви панталони носят жените?

С навлизането на новия сезон идват и новите модни тенденции. При дамските панталони също се отличават определени модели, които завладяват подиумите. Ще ви опишем накратко тенденциите при дамските панталони в света на модата, за да добиете по-ясна представа за тях.

Панталони с ленти

Този модел се появи преди известно време, но напоследък става доста по-актуален и се забелязва не само при по-екстравагантни панталони, но и при по-класически такива. За ленти се използва кожа, дантела или друг материал, който най-често е в контрастен цвят. Създава красиво съчетание, което ще ви открои от тълпата.

Широки панталони с висока талия

По подиумите често могат да се видят дизайнерски широки панталони, проектирани с висока талия, които не само изглеждат превъзходно, но също така изключително добре подчертават женската фигура и представляват удобно облекло за всякакви случаи.

Панталони Чино

Този модел придобива наименованието си от английската дума chinos. Появява се за пръв път през 1848 година, когато един английски военен началник, служещ в Индия, ги измислил с цел да се прикриват следите от мърсотия по белите войнишки униформи, като накарал хората да боядисат униформите със смес, направена от сок от тиково дърво, кафе и барут. Оттам всъщност се появява цветът “каки”, а днес този тип панталони са във върха на славата си. Те представляват небрежно елегантен модел, който е подходящ за всякакви събития, като може да се комбинира с множество други облекла – пуловери, сака, блузи, ризи и т.н.

Този тип панталони са по-тесни в долната си част, което произлиза от факта, че с цел пестене на плат са ги шиели по-тесни. Днес, разбира се, това се прави не за пестене на плат, а за да се запази същността на панталоните Чино, като те се изработват в различни модели и цветове, за да имате още по-голям избор.

Скъсени панталони

Актуална тенденция са и скъсените панталони, чиято дължина е до средата на прасеца или съвсем малко над глезена. Най-популярните цветове сред този модел са синият и сивият.

Кожени панталони

Друг модел панталони, който набира голяма популярност през настоящия сезон, това са кожените панталони. Те подчертават женската фигура изключително добре и са изключително удобни.

Това са само част от най-актуалните модни тенденции при дамските панталони за този сезон, но не бива да забравяте, че най-важното при подбирането на облекло е да се съобразите със случая и да комбинирате правилно различните части от облеклото си. Не забравяйте – каквото и да носите, носете го със самоувереност!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *