Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Навеси от поликарбонат – алтернатива на основните гаражи

Оригиналните постройки от поликарбонат съчетават в себе си лекота и трайност, лесен монтаж и изгодна цена. Тези архитектурни форми изглеждат скъпи и оригинални, а със своята визуална лекота се отличават с надеждност и дълготрайност.

Поликарбонатът е съвременен полимер, отличаващ се със стабилност при всякаква температура, притежава голяма устойчивост на удар и е с ниско тегло.

Монтира се лесно, отличава се с голяма прозрачност в зависимост от цвета му.

Подходящ е за използване при различни атмосферни условия – градушка, сняг, вятър.

Благодарение на техническите характеристики се счита за един от най-добрите синтетични материали, представени на строителния пазар.

Поликарбоната е в два основни варианта – плътен и камерен.

Плътният е от прозрачни листи, устойчив, но с по-голямо тегло. Подходящ за плоски покриви и странични огради.

Камерният представлява леки панели, състоящи се от два слоя с вътрешни прегради по дължина. Отличава се с висока конструктивна устойчивост. Може да се извива и се оформя добре желаната форма.

Навесите от поликарбонат намират широко приложение. В селското стопанство все повече навеси се строят с този навлизащ в практиката материал.

На повечето пазари са изградени навеси от поликарбонат.

Спирки, гаражи все по-често се изграждат от поликарбонат.

Навеси от поликарбонат за автомобилите се изграждат с различни покриви.

Едноскатните покриви се използват при направа на навеса до самата стена на някоя постройка.

Двускатните покриви са класически.

Покривите във форма на арка се изграждат най-често. Радиусът е най-различен в зависимост от големината и разположението на навесите от поликарбонат.

Като се има предвид силата на ветровете и снежното натоварване най-рационалния вариант са конструкциите с покрив във форма на арка.

Преди да се започне изграждането на конструкцията трябва да се изчислят точните размери на самия гараж като се имат предвид габаритите на автомобила.

За рамките се използват метални конструкции.

Така изградените навеси от поликарбонат са много практични – леки, устойчиви, прозрачни.

За да си осигурите практичен и на поносими цени гараж е необходимо да се запознаете с предложението на различните фирми, занимаващи се с продукти от поликарбонат.

Услугите са посочени в сайтовете на фирмите, както и всичко свързано с това.

На посочените телефони може да установите връзка с представител на фирмата и да си уговорите среща за уточняване на подробности, свързани с вашата заявка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *