Сайтове за групово пазаруване или групова лудост?

Едва ли не Ви е направило впечатление, че в последните няколко години сайтовете за групово пазаруване започнаха да се ползват с голяма популярност. Освен това те буквално никнат като гъби всеки ден, Прочети »

Три полезни напитки срещу висок холестерол

Високите стойности на лош холестерол в организма водят до неприятни последици като атеросклероза, стенокардия, болки в крайните, а често и инфаркт и инсулт. Това се дължи на завишените стойности на така наречения Прочети »

Фолио за леки автомобили

Вероятно винаги сте се чудили какво е аджеба това автомобилно фолио и за какво се използва то? Тук ние ще ви обясним. Фолиото за атвостъкло е атрибут, който би бил полезен на Прочети »

 

Кола под наем – скъпа прищявка или необходимост?

За някои взимането на кола под наем не е решение на проблема с придвижването, тъй като цените на рент а кар услугите не са сред най-ниските. Този начин на мислене обаче търпи промяна, тъй като много компании свалиха цените си, а и вече предлагат специални промоции на клиентите. В България вече може да се наеме лек автомобил за под 30 Евро на ден.

Ако сте свикналите да използвате леката си кола за работа или развлечение, то ще ви бъде много трудно, когато тя отсъства. Повредите на превозните средства са обичайна гледка, а това предразполага към дълги ремонти. В този период вие трябва да се возите с градския транспорт или да плащате за таксиметрови услуги, което няма да ви се стори много приятно.

Обиколката с таксита и разходите могат да излязат дори по-скъпо, отколкото ако се насочите към коли под наем. Препълнените трамваи и автобуси пък едва ли ви устройват, защото сте свикнали да се возите в комфортния си автомобил. Ние ви предлагаме да разгледате офертите на съществуващите компании в интернет, за да видите, че те не са чак толкова недостъпни.

Взимайки кола под наем си гарантират пълни екстри и едно наистина приятно изживяване. Стойностните фирми в бранша предоставят всякакви удобства и средства за сигурност, така че да не ви липсва нищо. За около 70 лева дневно разполагате с лека кола, която притежава климатик, аудио уредба, масажиращи седалки и възможност за денонощна пътна помощ.

Отминаха тези години, през които рент а кар услугите се използваха само от заможни хора. Сега всеки човек може да си вземе возило, с което да свърши своята работа или просто да се отдаде на заслужената си почивка. В случай, че веднъж ползвате тези услуги със сигурност ще повторите, тъй като това ще ви се стори по-удобния и лек вариант за придвижване.

Липсата на собствен автомобил понякога е съпроводена от много проблеми. В този момент на хоризонта се показват колите под наем, за да ви спасят от неприятната ситуация, в която сте изпаднали. Не се колебайте да се запознаете с цените на рент а кар услугите, и да усвоите превозно средство за по-малко от един час. А сега нека ви пожелаем лек път и на добър час.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *